Web Analytics Made Easy - Statcounter

امید منتقمی درباره سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به خبرنگار ایرنا گفت: در سال‌های اخیر نه تنها مردم بلکه برخی از ناشران هم عادت کردند بیشتر در فضای مجازی فعالیت کنند. در این دوره از نمایشگاه ۸ یا ۹ ناشر بزرگ که عنوان کتاب‌های بسیاری دارند، حاضر نیستند.

مسئول غرفه نشر لِگا با اشاره به اینکه ناشران می‌توانند درصد تخفیف بالاتری در فضای مجازی ارائه بدهند، ادامه داد: در عین حال با گذشت دو روز از فعالیت سی‌وسومین دوره نمایشگاه مجازی به این دلیل که درصد تخفیف در فضای مجازی بیشتر است و بن کتاب را هم فقط برای بخش مجازی نمایشگاه کتاب در نظر گرفتند، استقبال از نمایشگاه حضوری کمتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نتیجه فکر می‌کنم امسال مخاطب کمتری به نمایشگاه بیاید.

منتقمی فعالیت فروشگاه‌های مجازی علاوه بر رویدادهایی مانند نمایشگاه بین‌المللی کتاب را زیاد اعلام کرد و افزود: پنل‌ها و سایت‌های زیادی در حوزه فروش کتاب فعال هستند. همچنین کتاب‌فروشی‌های بزرگ به شکل آنلاین فعالیت می‌کنند. تمام این اقدامات بر استقبال و فروش در نمایشگاه کتاب تاثیر می‌گذارد. به یاد دارم در سال‌های جوانی منتظر فصل اردیبهشت می‌ماندیم تا نمایشگاه کتاب آغاز شود و با اتوبوس به تهران بیاییم و از این نمایشگاه کتاب بخریم، اما در این سال‌ها این اشتیاق را میان مردم نمی‌بینم.

وی افزود: اگر فضای مجازی نبود مخاطب کتاب بیشتر بود، زیرا اطلاعات زیادی در حوزه تصویر و پادکست در فضای مجازی ارائه می‌شود و در این فضا کتاب صوتی و الکترونیک، ارائه می‌شود. این موارد مخاطب کتاب کاغذی را کاهش می‌دهد اما امیدواریم تعداد مخاطبان بیشتری از نمایشگاه مجازی کتاب بازدید کنند.

در دوران همه‌گیری کرونا خریداران کتاب از فضای مجازی بیشتر از گذشته شد

این فعال ادبی درباره تاثیر فروش کتاب در فضای مجازی بیان کرد: در انتشارات لگا مدتی تجربه فروش آنلاین داشتیم، نشرها و شرکت‌های پخش می‌توانند در دیجی‌کالا پنل داشته‌باشند و با واسطه کتاب بفروشند. همچنین در سایت‌های فروش دیگر، سبک خرید کتاب به این شکل است که افراد خرید می‌کنند و در نهایت برای تکمیل خرید خود یک جلد کتاب هم می‌خرند. 

وی درباره سبک‌ خرید افراد مختلف از نمایشگاه حضوری و مجازی کتاب توضیح داد: برخی از افراد هستند که هدفمند در نمایشگاه کتاب به شکل حضوری و مجازی شرکت می‌کنند. آن‌ها آگاهانه وارد کتاب‌فروشی یا نمایشگاه کتاب می‌شوند، به شکل دقیق می‌دانند که کدام کتاب از کدام نویسنده را در نظر دارند و کتاب را می‌خرند.

منتقمی ادامه داد: مخاطبان متفاوتی در نمایشگاه کتاب داریم و در دوران همه‌گیری کرونا خریداران کتاب از فضای مجازی بیشتر از گذشته شد. زیرا افراد ساعت‌های بیشتری را در خانه می‌ماندند و کتاب خواندند. در نتیجه بیش از پیش از فروشگاه‌های مجازی کتاب خریدند.

برچسب‌ها نمایشگاه مجازی کتاب تهران سازمان اوقاف و امور خیریه شهر تهران نمایشگاه کتاب نمایشگاه مجازی سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران پروندهٔ خبری سی‌ و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب تهران سازمان اوقاف و امور خیریه شهر تهران نمایشگاه مجازی کتاب تهران سازمان اوقاف و امور خیریه شهر تهران نمایشگاه کتاب نمایشگاه مجازی سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه بین المللی کتاب نمایشگاه مجازی نمایشگاه کتاب فضای مجازی مجازی کتاب کتاب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۷۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم

حیدریان فر گفت:دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر مشاور و استاد دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو _ زهره عرب زاده در رابطه با چالش‌های نوجوانان در شهر‌های جنوبی کشور اظهار داشت: متاسفانه در جنوب کشور به دلیل بدی آب و هوا والدین بیشتر ساعت‌های روز را با فرزندان خود در خانه سپری میکنند و فضای مناسب برای بازی را ندارند و همین مسئله باعث میشود که کودکان و نوجوانان بیشتر زمان خود را با فضای مجازی پر کنند.

متاسفانه دنیای مجازی هم نمایانگر دنیای پر زرق و برقیست که با دنیای واقعی تفاوت زیادی دارد و کودکان و نوجوانان هم به انداره بزرگسالان توانایی درک این موضوع را ندارند.

وی افزود: دنیای مجازی به دنبال یکسان سازی فرهنگ هاست که متاسفانه باعث از بین رفتن بخشی زیادی از بافت فرهنگی و قومیتی میشود.

حیدریان فر ادامه داد: بهترین راه حل ایجاد فضای بیشتر برای بازی و فعالیت کودکان و نوجوانان است. فضا‌های سرپوشیده‌ای که به دور از گرما و آلودگی باشند که بچه‌ها بتوانند مقداری از زمان خود را به فعالیت در مکان‌های مناسب بپردازند.

حیدریان فر با اشاره به دوزبانه بودن کودکان در شهر‌های جنوبی کشور هم گفت که این امر میتواند بر کیفیت یادگیری و تعامل کودکان تاثیر بگذارد که بهترین راه حل همگام و هماهنگ بودن محتوای آموزشی با فرهنگ آن قومیت باشد.

دیگر خبرها

  • شایعه عجیب در فضای مجازی پیرامون استقلال
  • گرایش کودکان به فضای مجازی نتیجه نبود امکانات در جنوب کشور+فیلم
  • ناشران بخش مجازی نمایشگاه سی‌وپنجم نسبت به آماده‌سازی پنل مجازی‌ اقدام کنند
  • اعلام فرصت ناشران بخش مجازی نمایشگاه کتاب برای آماده‌سازی پنل
  • در بخش مجازی نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ چه خبر است؟
  • ۱۸ اردیبهشت؛ آخرین مهلت آماده‌سازی پنل مجازی‌ نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب
  • سامانه بازار کتاب تا پایان نمایشگاه سی‌وپنجم غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • فهرست شورای وحدت هنوز نهایی نشده است